Savulaik viens no Krievijas visrespektablākajiem erotiskajiem izdevumiem "Maxim" izveidoja visseksuālāko zodiaka zīmju topu, kas, protams, zibens ātrumā aplidoja sociālos tīklus. Cik nopietna uzmanība pievēršama šādiem topiem? Lūkosim noskaidrot.

Gods, kam gods pienākas, "Maxim" pētījums ir balstīts uz klaju statistiku – tas veidots, analizējot to meiteņu datus, kas iekļuvušas žurnāla veidotajā topā "100 visseksuālākās Krievijas sievietes". Protams, šeit runājam tikai par Saules zīmes atrašanos zodiakā, nevis pamatīgu horoskopa analīzi, bet – labi – lai šoreiz tā būtu.

Izrādījās, ka šajā simtniekā iekļuvušas veselas 13 Auna zīmes pārstāves. Otro vietu dala Dvīņu un Ūdensvīru zīmēs dzimušas sievietes (topā iekļuvušas pa 10 no katras zīmes). Visas zīmes sarindojušās šādi:

  1. Auns,
  2. Dvīņi,
  3. Ūdensvīrs,
  4. Lauva,
  5. Jaunava,
  6. Vēzis,
  7. Strēlnieks,
  8. Svari,
  9. Vērsis,
  10. Mežāzis,
  11. Skorpions,
  12. Zivis.

Protams, ka šajās "sacensībās" piedalījās (droši vien – neba pēc pašu gribas) sejas, ko bieži redzam žurnālos, TV un datoru ekrānos – Vera Brežņeva, Glukoza, Marina Kraveca, Ļera Kudrjavceva un citas Krievijas slavenības.

Ko patiesībā varam secināt pēc šāda topa (ja pieņem, ka 100 ir gana liels cipars statistikai)?
Pirmām kārtām jau to, ka šovbiznesā un sabiedrības krējumā visbiežāk iekļūst Auni, Dvīņi, Ūdensvīri un Lauvas.

Ar Aunu viss skaidrs – princips "es pa priekšu grozījos, man pirmai gadījās" un tieksme uzvarēt dažādās sacensības gluži dabīgi šīs zīmes pārstāves izvelk no ēnas, turklāt viņas nevairās konkurēt arī vīriešu pasaulē, ir gana drosmīgas un izaicinošas. Nu kā lai tādas nepamana un neieliek topā?

Dvīņi un Ūdensvīri, būdami Gaisa stihijas pārstāvji, ļoti viegli veido kontaktus, viņi allaž priecājas pabūt jaunā kompānijā, iepazīties, brīvi un bez īpašām saistībām paflirtēt. Dabiskā zinātkāre un atvērtība eksperimentiem šo zīmju pārstāves nodrošina ar popularitāti, un, ja pārējais horoskops ir tendēts uz popularitātes sasniegšanu, Dvīņu vai Ūdensvīra Saule to tikai veicinās. Starp citu, šāda viegla un īpašus pienākumus neuzliekoša pieeja šķiet pievilcīga arī pretējā dzimuma acīs – vismaz modernajā pasaulē tā ir: pēc flirta ar šādām meitenēm nav jābaidās, ka viņu iztēlē jau kāzu kleitas modelis gatavs. Protams, es te runāju par ļoti šabloniskiem gadījumiem – planētu izvietojums cilvēka dzimšanas kartē var parādīt arī citādu ainu.

Un Lauva – kurš gan nezina, ka Lauva ir radoša, karaliska, svētkus, skatuvi, prožektorus un salūtu mīloša? Kameras acij ieši tas ir vajadzīgs – sieviete, kura apzinās savu vērtību un bez kautrēšanās to parāda.

Visā šajā kontekstā es mazliet brīnos, ka sapņainās princesītes Zivtiņas ir pēdējā vietā. Šajā zīmē savā visspilgtākajā izpausmē ir Venēra, kuras ietekmei nu gan vajadzēja parādīties. Var jau būt, ka Krievijā pašlaik nav modē ne bruņinieki, ne viņu Daiļās Dāmas...

Bet kā tad ar pārējām zīmēm?

Lieta tāda, ka katram ir savas jomas, kas viņa dzīvē ieņem svarīgāku lomu. Piemēram, Venēras pārvaldībā esošajiem un tradicionāli par visai pievilcīgiem uzskatītajiem Vēršiem ir pārāk daudz ko darīt materiālās pasaules izdaiļošanā un uzlabošanā, lai viņi savu dārgo laiku veltītu smalkās sabiedrības niekiem. Par Vēršu jutekliskumu vairākumā gadījumu zinās tikai viņu partneri (un jutīsies laimīgi, ka tas nav zināms visam pagastam).

Ar femme fatale Skorpionu ir līdzīgi, tikai vēl noslēpumaināk un bailīgāk – vai! tam, kurš mēģinās tādas intīmas Skorpiona dzīves nianses apspriest publiski!

Vēl viens Venēras bērns – Svari – par sacensībām vīpsnā, jo viņiem nevajag nekādas pirmās vietas, lai justos sabiedrībā mīlēti un iekāroti. Un visbiežāk tieši tā arī ir – visiem viņi patīk, ar visiem pa labam saprotas... Atkal jau jāpiebilst – šeit es runāju par tipiskiem un harmoniskiem Svariem, kuri savas zodiaka zīmes dāvanas spēj izpaust vislabāk.

Jaunavai, Mežāzim un Vēzim arī ir citas misijas, nevis rēgoties ekrānos: viņiem jāpaveic kaut kas reāls, noderīgs, ikdienā nepieciešams, jābūvē valstis un mājas un jābaro bērni, nevis jāgozējas bildēs bez krūštura. Domāju, nekļūdīšos, ja teikšu – starp šīm zīmēm ir arī vismazāk "Kluba meiteņu". Un – savas kūciņas burvīgi cepošo konditori Vēzīti Ilzīti daudz vairāk gandarī viņas kafejnīcu regulāri apmeklējošo ļaužu uzslavas nekā sazin kādi tur topi, kuru veidotāji līdz Ilzītes provincei nemaz nenonāk.

Labi, patiesības labad jāpiebilst, ka arī starp šīm zīmēm ir popularitāti alkstošās un sasniegušās (kaut vai, piemēram, Vēži Līva Tailere, Frīda Kalo, Merila Strīpa, Jaunavas Kamerona Diaza, Selma Hajeka, Sofija Lorēna, Mežāži Dollija Pārtone, Dženisa Džoplina, Keita Mosa un daudzas citas). Tāpēc, lūdzu, nesatrauksimies par Krievijas erotiskā žurnāla topu. Ikvienam piedāvājumam šajā pasaulē ir pieprasījums, un svarīgi galu galā ir tikai tas, lai tieši tavas (un manas) seksuālās pievilcības nokrāsa rezonētu ar to vienu cilvēku, kuram blakus gribas pamosties!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!