Trešdienas, 1. jūnija, vakarā Rīgā, Dienvidu tilta margas taranējis kāds "BMW" automobiļa vadītājs, kurš pēc tam ar "kūpošu" spēkratu aizlaidies no notikuma vietas, informēja "Delfi Aculiecinieks" Jānis.

Incidents noticis aptuveni plkst. 18.30.

"Braucot pa Dienvidu tiltu virzienā uz Pārdaugavu, pēkšņi no Maskavas ielas viadukta "izlidoja" BMW markas automobilis, atsitās pret visām iespējamajām tilta metāla margām, un izdomāja, ka jālaižas prom," apgalvo Jānis.

"Acīmredzami "BMW" markas šoferis savas smadzenes vai nu ziemā bija pamanījiies atsaldēt", vai arī vakardienas saulē "izcepināt", jo ātrums ar kādu viņš izlidoja no viadukta bija aptuveni 120-130 km/h un tā vietā, lai gaidītu policiju, izdomāja ar kūpošo BMW "tīties" prom," norāda video autors.

Jānis apgalvo, ka tad, kad "BMW" šoferis "izlidojis", viņš ar savu spēkratu nav gadījies agresīvajam autovadītājam pa ceļam. "Atrados dažus metrus pirms viadukta vai kāda cita auto. Diemžēl lielajiem dūmiem nesanāca piefiksēt auto numuru, bet sanāca nofilmēt pašu auto un arī "brīnumu", kas sēdēja pie stūres. Lai tauta redz "varoni"," uzsver "Delfi Aculiecinieks" Jānis.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!