Foto: DELFI Aculiecinieks
14.jūlijā t/c Elkor Plaza Maskavas hokeja kluba "Dinamo" Latvijas treneri Oļegs Znaroks, Harijs Vītoliņš un Jurijs Ždanovs mūsu hokeja līdzjutējiem demonstrēja Gagarina kausu, kas kopā ar komandu tika iegūts aizvadītajā KHL sezonā.

Daudzos hokeja fanus gaidīja pārsteigums – starp viesiem, kas mūsu trenerus sveica ar uzvaru, pilnīgi negaidīti parādījās pasaulē pats titulētākais vārtsargs, trīskārtējais olimpiskais čempions, desmitkārtējais pasaules čempions hokejā un Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks.

Leģendārais sportists "Dinamo" treneru štābam pateicās par to, ka galvenā hokeja trofeja pēc ilgiem gadiem atkal ir atgriezusies Maskavā. Pievērsis pienācīgu uzmanību Latvijas līdzjutējiem, Vladislavs Tretjaks novēlēja panākumus Latvijas valsts vienībai, tajā skaitā gaidāmajā pirmsolimpiādes turnīrā.

Pēc oficiālās daļas vairāku paaudžu hokeja līdzjutēju elks neformālā atmosfērā aprunājās ar daudzajiem klātesošajiem, nevienam neatteica nedz autogrāfu, nedz kopīgu foto.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!