"Braucot no Dienvidu tilta uz Maskavas ielu, "Rīgas satiksme" autobuss gandrīz izraisa avāriju," portālam "Delfi" raksta Artjoms. Uzņēmumā noraida versiju, ka autobusa vadītāja būtu ko pārkāpusi, taču pārmet vadītājai iesaistīšanos konfliktā.

"Braucot no Krasta ielas, autobuss pārkārtojās labajā joslā, nepārliecinoties par manevra drošību un pārbraucot pāri gandrīz nodilušajai nepārtrauktajai līnijai," vēsta Artjoms. Viņš spogulī esot saskatījis autobusa vadītājas žestu pie galvas. Nedaudz vēlāk autobusa vadītāja arī uzsāka sarunu ar Artjomu, norādot, kā pareizi jābrauc, liecina video.

""Rīgas satiksmē"" ir daudz labu un pieklājīgu vadītāju, bet sastopami arī tādi, kuri izpilda manevrus, nepārliecinoties par drošību, tādējādi apdraudot savus pasažierus, par kuriem atbildīgi," secina Artjoms.

Uzņēmumā "Rīgas satiksme" noliedz, ka autobusa vadītāja būtu ko pārkāpusi. "Noskatījāmies video, kuram ir divas daļas. Vērtējot iebraukšanu aplī, pārkāpums nav saskatāms, jo autobusam aplī bija priekšroka, par ko norāda 206. ceļa zīme – "Dodiet ceļu!," pauž "Rīgas satiksme" sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane.

Tomēr vadītājai nav vajadzējis uzsākt diskusiju ar automašīnas šoferi, pauž Bartaševiča-Feldmane. Autobusa vadītājas rīcību, iesaistoties konfliktā, vērtēs uzņēmuma atbildīgā struktūrvienība. "Vadītājam ir jādara savs darbs, nevis jālamājas vai jāiesaistās konfliktā," skaidro uzņēmuma pārstāve.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!