Jauniešu apvienība “Visu Latvijai!” ir sagatavojusi tūkstošiem skrejlapu PRET Latvijas dalību Eiropas savienībā, kas tiks izplatītas sestdien, 11. maijā koncerta “roks pret Eiropu” norises laikā ap 16:00 Rātslaukumā. Skrejlapu izplatīšana tiks uzsākta jau no 15:00. Apvienība uzsvērs, ka dalība Eiropas savienībā nav savienojama ar latvisku Latviju. Eiropas savienībai Latvija interesē tikai kā noieta tirgus un vieta, kur novirzīt imigrantu plūsmas. Eiropas savienība apkaros latviešu nacionālismu un vienmēr aizstāvēs krievvalodīgo intereses.
Par Eiropas savienības mērķiem attiecībā uz nacionālām valstīm liecina
Politische Bildung fur Europa. Die europaische Dimension in der politischer Bildung der zwolf EG – Staaten. (Bd. 306. Bonn. 1991.,-S.277)
minētie politiskās izglītības principi: “(...) cīņa pret nacionālismu, cīņa pret nacionālo vēsturu aizspriedumiem, pasaules vēsture nacionālo vēsturu vietā, internacionālā nostāja u.tml.(...).” Vienā vārdā to var nosaukt par kosmopolītismu – uzskatu “kur labi, tur mājas”. Šāda domāšana var būt izdevīga tikai tiem, kas nevēlas redzēt patstāvīgas un stipras nacionālas valstis. Kosmopolītisma aģitācijas uzdevums ir atraut cilvēku no tautas, tā veidojot bezkrāsainu, viegli manipulējamu ļaužu pūli. Nav noslēpums, ka Eiropas savienība ir transnacionālo oligarhiju veidojums, kas rūpējas par to, lai pasaules bagātāko iedzīvotāju kļūtu vēl bagātākai.

Ir arī tādi indivīdi, kas tam piekrīt, tomēr uzskata, ka Latvijai nav citas alternatīvas. Citādi kā par tuvredzīgumu to nosaukt nevar. Nu jau aklajam acīmredzamas kļūst jaunās vēsmas Eiropā, ko radījušas Eiropas brīvību alkstošo tautu nacionālisti. Austrijas nacionālistiski noskaņotā Brīvības partija (par spīti ES protestiem pēc tās uzvaras vēlēšanās) joprojām ir valdības sastāvā, no nacionālistiem atkarīga arī Dānijas valdība (atgādināšu, ka mazā, bet garā stiprā dāņu tauta referendumā nobalsoja pret EIRO ieviešanu un svinēja to visā valstī kā nacionālisma uzvaru), nacionālists Franko Fini ir Itālijas premjera vietnieks, Norvēģijā norvēģu nacionālistu atbalsts sasniedzis 15% pilsoņu, Šveices nacionālistus atbalsta nu jau vairāk par 20%. Nīderlandes politiskie analītiķi prognozēja nacionālsitu uzvaru gaidāmajās parlamenta vēlēšanās. Lai to nepieļautu kreisi noskaņotie ekstrēmisti nogalināja nacionālistu nīderlandes nacionālistu līderi Timu Fortūnu. Tomēr nacionālisma atdzimšana Eiropā ar to apturēta netiks.

Mani neinteresē, vai Latvijas birokrāti dabūs “siltās vietiņas” Briselē, bet gan latviešu tautas izdzīvošana un attīstība. Neviena tauta nav izdzīvojusi, ja tai sava valsts jādala ar gandrīz 50% kolonistu. Arī Apvienoto Nāciju Organizācija ir noteikusi, ka pamatnācija ir jāuzskata par apdraudētu, ja tās īpatsvars valstī neparsniedz 75%. Tikmēr Eiropas savienība pieprasa naturalizēt no latviešiem tik atšķirīgos kolonistus, tā nostiprinot Latvijā divkopienu valsts stāvokli un liedzot liedzot latviešiem pašnoteikšanās tiesības savā zemē.

Latvijai ir jāatrod sava vieta nacionālisma atdzimšanas laikmetā un jāatsakās no domas par brūkošo Eiropas savienību. Līdz ar nacionālisma atmodu Eiropā, palielinās arī eiroskeptiķu skaits pat lielajākajās dalībvalstīs. Ņemot vērā arī Krievijas prezidenta Vladimira Putina neseno aicinājumu tautiešiem atgriezties mājās, Latvijai ir īstais brīdis atkal pacelt “DDD” jautājumu (deokupācija, dekolonizācija, deboļševizācija).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!