Ābolu drumstalu kūka (crumble)

Četras Sezonas | 
Ābolu drumstalu kūka (crumble)
Foto: ČetrasSezonas.lv
Ābolu laiks turpinās. Tāpēc te īsts komforta ēdiens vēsiem vakariem.

Sastāvdaļas:

  • 200 g ābolu, nomizoti, sagriezti šķēlēs
  • 100 g aveņu
  • 1 tējk. tumši brūnā cukura

drumstalām:

  • 100 g kviešu miltu
  • 50 g auzu pārslu
  • 75 g brūnā cukura
  • 50 g sviesta

    Pagatavošana:

  • Sakarsē krāsni 180 grādus karstu. Ietauko cepamos trauciņus ar sviestu.
  • Ābolus samaisi ar avenēm un cukuru un liec cepamajos trauciņos. Liec krāsnī un cep 10 minūtes.
  • Tikmēr gatavo drumstalas. Visas sastāvdaļas samaisi kopā, līdz izveidojas drumstalas. Kad pagājušas 10 minūtes, izņem trauciņus no krāsns, uzber uz augļiem drumstalas un liec krāsnī uz vēl 15 minūtēm.
  • Vislabāk baudīt siltu. Vari pasniegt ar plombīra vai vaniļas saldējuma bumbu.

Rezultāts:

  • Deserts 2 personām

Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv

Četras Sezonas

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Reklāma
Tagi


Vārds
Lietošanas noteikumi
Pievienoti reģistrēto
lietotāju komentāri:
Arhīvs