LPP/LC līdzpriekšsēdētājs, Rīgas mēra amata kandidāts Ainārs Šlesers aicina apvienību "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK un tās satiksmes ministru Kasparu Gerhardu nemainīt LPP/LC cilvēkus Satiksmes ministrijā (SM), pretējā gadījumā viņš, iekļūstot Rīgas domē, rīkosies līdzīgi, atbrīvojot pašvaldības struktūrās strādājošos "tēvzemiešus".

Šlesers pauž nožēlu par "politisko izrēķināšanos" ar a/s "Pasažieru vilciens" valdes locekli, Šlesera bijušā šofera dēlu Kasparu Upenieku.

Šlesers portālam "Delfi" pauda nožēlu par 27 gadus jaunā puiša - Upenieka aiziešanu no amata, norādot, ka viņš kļuva par "politisko ķīlnieku". "Nevienu neinteresē šis puisis, bet gan izrēķināšanās ar Šleseru," sacīja Šlesers, aicinot visus, kam ir naids pret viņu, izrēķināties ar viņu pašu, nevis LPP/LC cilvēkiem.

Šlesers aicināja Gerhardu turpmāk "nemainīt cilvēkus, kas nāk no manas partijas", pretējā gadījumā, jau nākamajā dienā pēc apstiprināšanas Rīgas mēra amatā, par ko Šlesers nešaubās, viņš būs spiests "konstruktīvi mainīt arī viņu cilvēkus".

Jau vēstīts, ka Upenieks trešdien atkāpies no a/s "Pasažieru vilciens" valdes locekļa amata. Šādu lēmumu Upenieks, kura kompetence ieņemamajam amatam ir apšaubīta jau kopš viņa stāšanās amatā, pieņēmis pēc tikšanās ar Gerhardu. Upenieks gan esot izteicis pārliecību, ka "uzsāktie mārketinga projekti tiks realizēti nākotnē un nodrošinās stabilus papildus ienākumus akciju sabiedrībā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!