Kāds amerikānis CBS tālrādes raidījumā "The Doctors" paziņojis, ka ir gatavs ziedot savu sēklinieku medicīniskiem nolūkiem, lai par pretī gūtajiem 35 tūkstošiem ASV dolāru (18 095 lati) iegādātos jaunu "Nissan 370Z" automobili.

Ārvalstu medijos šis paziņojums radījis veselu komentāru lavīnu un ciniskus jokus, piemēram, ka būtu vēl saprotams, ja vīrietis no sēklinieka atsakās par labu "Ferrari" vai "Lamborghini" superauto, bet – tiešām "Nissan"!?

Tomēr raidījuma tālākajā gaitā mantkārīgais amerikānis atklāja, ka vispār neplāno sēklinieku samainīt pret japāņu automobili viens pret viens – viņš tikai vēlas ietaupīt uz šo pirkumu, jo ar 35 tūkstošiem dolāru pietiek tikai "Nissan 370Z" bāzes versijai.

Tāpat amerikānis norāda, ka nesaskata šajā procesā nekā īpaša. "Tu vienkārši ieej klīnikā, atdod vienu no saviem sēkliniekiem medicīniskiem nolūkiem, viņi to nomaina ar protēzi, bet pēc divām nedēļām no slimnīcas iznāc ar 35 tūkstoš dolāru čeku kabatā," situāciju skaidro sportiskā auto tīkotājs.

Kā norāda CBS, šis amerikānis ir profesionāls "medicīniskais trusītis". Aizvadīto divu gadu laikā, piedaloties dažādos eksperimentos, viņš nopelnījis aptuveni 150 tūkstoš dolāru (77 550 latu). Piemēram, vienā no eksperimentiem viņš piekritis īslaicīgi apturēt sirdsdarbību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!