Foto: Publicitātes foto

Automobiļu virsbūvju dizaina kompānija "Zagato" izstrādājusi ekskluzīvu "Aston Martin Virage" modifikāciju "Shooting Brake" ar universāļa tipa virsbūvi. Automobilis izgatavots pēc individuāla pasūtinājuma kādam auto kolekcionāram Eiropā.

"Aston Martin Virage Shooting Brake Zagato" ir mūsdienu interpretācija par pagājušā gadsimta 80. gadu vidus "Aston Martin V8 Vantage" un "Volante" modeļiem. Sēkrats, pēc izstrādātāju vārdiem, apvieno britu markas un itāliešu ateljē stilistiskos elementus.

"Zagato" neatklāj informāciju par automobiļa tehniskajiem risinājumiem un dinamiskajiem raksturlielumiem. Tomēr atgādinām, ka standarta "Aston Martin Virage" tika komplektēts ar 490 ZS jaudīgu V12 motoru. Šāda kupeja no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,5 sekundēs un maksimāli sasniedz 250 km/h.

Izstrādātājs norāda, ka šis automobilis noslēdz "Centennial" trioloģiju. 2013. gada vidū "Zagato" prezentēja divas ekskluzīvas "Aston Martin" modifikācijas – "DB9 Spider Zagato Centennial" un "DBS Coupe Zagato Centennial". Arī šie automobiļi tika izgatavoti pēc auto kolekcionāru individuāla pasūtinājuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!