Foto: Publicitātes foto

Latviešu motosportists Matīss Karro ir izārstējis savainojumu un jau 2. jūnijā atsāks piedalīties sacensībās, informē sportista preses dienests.

Atgādināsim, ka maija sākumā pasaules motokrosa čempionāta posmā Portugālē Karro guva rokas traumu, dēļ kā 10 dienas bija jāstaigā ar ģipsi.

Tagad ģipsis ir noņemts un Matīss uzsācis gatavošanos nākamajām sacensībām. "Pēc traumas devos uz Latviju, kur padzīvoju vienu nedēļu. Pagājušās nedēļas nogalē man bija vizīte pie ārsta, tāpēc devos atpakaļ uz Holandi. Tur saņēmu labas ziņas, jo dakteris atļāva man atgriezties sportā," priecīgi saka Karro.

"Prieks, ka pēc pēdējām sacensībām nav pagājis ilgs laiks. Protams, rokas locītava būs jūtama, taču braukšu prātīgi un īpaši netrakošu, lai roka atkal pierod pie slodzes. Esmu jau atsācis treniņus. Ir vēl nelielas sāpes, taču tās var pieciest. Ceru, ka līdz sacensību sākumam izdosies aizvadīt vēl vairākus treniņus, lai atgūtu braukšanas "garšu"," saka Matīss, kurš šobrīd pēc septiņiem posmiem MX1 klases kopvērtējumā ar 39 punktiem ieņem 20.vietu.

Nākamās sacensības Matīsam paredzētas 2.jūnijā, kad notiks Anglijas čempionāta kārtējais posms, bet tad sekos nākamie starti pasaules čempionāta posmos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!