Viens no Latvijas spēcīgākajiem motokrosistiem Matīss Karro šogad piedalīsies divos Latvijas čempionāta un trijos Latvijas superkausa posmos, pievienojoties "MX Moduls" komandai, informē vienības preses dienests.

"MX Moduls" komandas pamatsastāva braucēji 2013.gada sezonā būs Dāvis Līvs, Dāvis Ivanovs, Gints Filipsons un Kārlis Sabulis, bet Superkausa komandu ieskaitē uzvaru izcīnīt talkā nāks arī pēdējo gadu ātrākais Latvijas motokrosists Matīss Karro, kurš pēc divi gadu pārtraukuma Latvijā piedalīsies piecos krosos – Superkausa posmos Valmierā, Tartu un Saldū un Latvijas Čempionāta posmos Aizputē un Ķegumā.

"Esmu priecīgs, ka man izdevās pievienoties Latvijas spēcīgākajai motokrosa komandai. Divus gadus neesmu startējis Latvijas sacensībās, tāpēc man ir prieks, ka "MX Moduls" mani atbalstīja un visu sakārtoja, lai es varētu braukt Latvijā," saka Matīss Karro. "Protams, šajās sacensībās mērķis būs augstākās vietas, taču nebūs viegli, jo Latvijas vietējās trasēs latviešu motobraucēji ir spēcīgi. Šīm sacensībām gatavošos ar 100% atdevi, lai uzradītu labāko rezultātu. Tiekamies Aizputē!"


Līvs un Ivanovs jau vairākus gadus ir piedalījušies pasaules čempionāta posmos, bet jaunie sportisti Filipsons un Sabulis braukuši Latvijā un Baltijā notiekošajās sacensībās. Superkausā un Latvijas čempionātā "MX Moduls" komandu pārstāvēs arī Gundars Gaušis, Mārtiņš Zommers, Ivars Sončiks, Ģirts Vēsmiņš un Valdis Seratinskis.

Pēc veiksmīgās pāgājušās sezonas, kad "MX Moduls" motokrosa komandas līderis Dāvis Līvs kļuva par Superkausa ieguvēju MX PRO klasē un Latvijas Čempionātā MX1 klasē, 2013.gadā viens no galvenajiem komandas uzdevumiem būs uzvarēt arī Superkausa komandu ieskaitē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!