Foto: Sadursme.lv

Piektdienas, 12. janvāra, spēcīgajā sniegputenī notika vairāk nekā 100 satiksmes negadījumi, tostarp Rīgā avarēja arī Valsts policijas (VP) trafarētais patruļauto. Todien aculiecinieki foto un video liecībās bija iemūžinājuši tikai negadījuma sekas, tomēr pirmdien, 15. janvārī, internetā publicēts ieraksts no videoreģistratora ar avārijas brīdi.

Kā redzams video, VP patruļauto pa Brīvības ielu brauca ar ieslēgtām bākugunīm. Daži transportlīdzekļi ievēroja ceļu satiksmes noteikumus un deva ceļu operatīvajam transportlīdzeklim. Tomēr pa to pašu joslu braukušā "Nissan" apvidnieka vadītājs apjuka un sastinga – nevis pabrauca blakus joslā, bet gan vienkārši apstājās.

Policijas patruļauto vadītājs nespēja nobremzēt līdz šim šķērslim, tādēļ ietriecās "Nissan" apvidnieka aizmugurē un pēc sadursmes aiz inerces policijas auto tika iesviests pretējā joslā, kur sadūrās ar vēl citu automobili.

Jau ziņots, ka šī avārija ar policijas trafarēto patruļauto notika Brīvības ielā, Šmerļa pusē piektdien, ap pulksten 12 – negadījumā nav cietusi neviena persona. VP skaidro negadījuma apstākļus.

Piektdien policija strādāja pastiprinātā režīmā, jo bija neierasti daudz izsaukumu uz ceļu satiksmes negadījumiem. Todien policija saņēma vairāk nekā 125 izsaukumus uz auto avārijām, kas bija neikdienišķi liels skaits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!