Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Ford" modernizējusi "Kuga" modeli. Pēc atjaunināšanas kompaktais apvidus automobilis ieguvis jaunu dzinēju – pusotra litra dīzeļa agregātu ar trim cilindriem un 120 zirgspēkiem. Motoru piedāvājumā tas aizstās tādas pašas jaudas divu litru dīzeļdzinēju.

1,5 litru turbopūtes dīzeļdzinējs tiks piedāvāts "Ford Kuga" modifikācijai ar priekšējo riteņu piedziņu. Ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš šai modifikācijai ir 4,4 litri dīzeļa uz 100 kilometriem, kas ir par pieciem procentiem labāks rādītājs nekā priekštecim.

"Ford Kuga" piedāvājumā joprojām būs pieejams divlitru dīzeļdzinējs, bet tikai jaudīgākajās versijās – 150 un 180 zirgspēku. Tāpat tiks piedāvāts 1,5 litru benzīna dzinējs ar 120 vai 150 ZS.

Modernizācijas ietvaros "Ford Kuga" ir mainīts virsbūves priekšdaļas dizains – citāds ir radiatora dekoratīvais režģis, buferis, motora pārsegs un lukturi. Arī aizmugurē ir jauna dizaina lukturi, buferis un bagāžnieka vāka augšdaļa.

Interjerā atjauninātajam "Ford Kuga" ir nomainīts klimata kontroles vadības sviru bloks un stūresrats. Tāpat uzstādīta jauna multimediju sistēma "Sync 3" ar balss vadību, astoņu collu skārienjutīgo ekrānu, kā arī "Apple CarPlay" un "Android Auto" atbalsts.

Papildus aprīkojumā pieejami adaptīvie lukturi, avārijas bremzēšanas sistēma, kas tagad spēj reaģēt līdz 50 km/h (nevis tikai 30 km/h kā līdz šim), kā arī automātiskā stāvvietā novietošanas sistēma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!