Foto: Kadrs no video

Izmitināšanas gigants steidz jau atkal pārsteigt pasauli. Jaunais "Icons" jeb Ikonu saraksts sola "Airbnb" viesiem nodrošināt daudz neticamus piedzīvojumus. Viens no tiem – nakšņošana identiskā mājiņā kā no multfilmas "Up!" jeb "Augšup", vēsta "Euronews".

"Airbnb" plaši pazīstams ar to, ka piedāvā neparastas nakšņošanas iespējas – sākot no Bārbijas sapņu mājas līdz pat Šreka purvam no visiem zināmās animācijas klasikas. Maijā uzņēmums ieviesis jaunu kategoriju, kas nodēvēta par Ikonām. Uzņēmums to raksturo kā iespēju realitātē pieredzēt tādas pasaules, par kurām iepriekš esam tikai sapņojuši.

Līdz šim atklātas 11 neparastas nakšņošanas vietas. Lielākā daļa "ikonu" pieejama bez maksas, un neviena cena nepārsniedz 100 eiro vienai personai. Taču ir kāda sliktā ziņa, proti, neviens no piedāvājumiem nav pastāvīgs, kas nozīmē, ka neaizmirstamās naktsmītnes izmēģināt varēs tikai limitēts cilvēku skaits. Jebkurš var pieprasīt rezervāciju kādam no piedāvājumiem "Airbnb" mājaslapā, bet 4000 laimīgos, kuriem šāda iespēja tiks sniegta, nejauši izlozēs.

Lai arī visi nakšņošanas piedāvājumi ir iespaidīgi, neaizmirstama ir māja ASV štatā Ņūmeksikā, kas iedvesmota no multfilmas "Augšup". Tā, iekārta astoņos tūkstošos balonu, nakšņotājiem piedāvās iespēju padzīvot mājoklī, kas "peld debesīs". Tiesa, māju realitātē, atšķirībā no multfilmas, gaisā patiesībā nenotur baloni, bet gan pamatīgs celtnis. Arī mājas interjers radīts gluži tāds pats kā emocionālajā multfilmā.

Arī pārējie 10 piedāvājumi ir ne mazāk aizraujoši. Dažiem veiksminiekiem, piemēram, būs iespēja aizvadīt nakti "Ferarri" muzejā Itālijas pilsētā Maranello, kur gultas būs izgatavotas no tādas pašas ādas kā "Ferrari" sēdekļi.

Bonusā būs iespējams aizvadīt braucienu kopā ar "Scuderia Ferrari" vēstnieku Marku Dženē, kā arī iespēja apmeklēt prestižās Emīlijas-Romanjas sacīkstes kā VIP viesim. Tāpat varēs nakti aizvadīt vēl kādā pasaulslavenā muzejā – Parīzes Orsē mākslas muzeja ikoniskajā pulksteņu istabā, kur no terases varēs vērot arī vēsturisko Olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju. Dažus veiksminiekus viesistabā ar privātu koncertu pārsteigs dziedētāja un "Grammy" balvu ieguvēja "Doja Cat". Ar visiem piedāvājumiem iepazīties var šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!