Foto: Publicitātes foto
Kanādietes Korīne Kopreni un Džese Vata, kas "Mongolijas rallijā" piedalījās ar "Subaru XV" automašīnu, kā vienu no pieturas punktiem oktobrī izvēlējās Rīgu, apmeklējot SIA "TC Motors", "Subaru" autorizētā dīlera centru, lai nofotografētos ar lielāko "Subaru" izgaismoto āra reklāmu Eiropā.

"Mongolijas Rallijs", kam starts tika dots šā gada 30. jūlijā, sākās Londonā, Apvienotajā Karalistē un dodas uz Ulanbatoru Mongolijā ar tam sekojošu atgriešanos Londonā.

"TC Motors" mārketinga daļas vadītāja Kristīna Golovkina informē, ka šim rallijam raksturīga tā veikšana ar standarta, papildus neaprīkotām automašīnām, komandām nav nekāda atbalsta ceļā (pašam jāorganizē pilnīgi viss, ieskaitot naktsmītņu meklēšanu), kā arī komandām jāsavāc vismaz 1 000 sterliņu mārciņas labdarībai.

"Subaru XV" komandai bija nepieciešamas 100 dienas, lai veiktu 33 470 km ekspedīciju, pārvarot piecu kalnu grēdas un šķērsojot 36 valstis.

"Mums ļoti pietrūks mūsu "Subaru XV", kas šo ceļu veica nevainojami un bija mūsu ofiss, māja, virtuve un kompanjons visas turnejas laikā," tā savā "Facebook" lapā raksta Kanādas komanda, atgriežot auto "Subaru" Eiropas birojā Briselē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!