Jūlijā, investējot trīs miljonus eiro, "Hesburger" galvaspilsētā atver četrus jaunus restorānus, no kuriem jaunākais darbu sāk šonedēļ Skanstes ielā 7, kļūstot par 43. restorānu ātrās ēdināšanas ķēdē Latvijā, informē uzņēmums.

"Ar jaunā restorāna atvēršanu Skanstes ielā noslēdzies "Hesburger" desmit gadu jubilejas mēnesis Latvijas tirgū. Hesburger ķēdē Latvijā - Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Kuldīgā, Valmierā, Daugavpilī, Rēzeknē un citviet - ir nodarbināti pavisam 500 cilvēki," teic "Hesburger" attīstības direktore Baltijas valstīs Ieva Salmela.

Jūlijā atvērti divi jauni "Hesburger" restorāni Pārdaugavā – Dzirciema ielā 42 un Vienības gatvē 77, kā arī viens restorāns pašā galvaspilsētas centrā - Merķeļa ielā 6-4. Līdz ar restorānu atvēršanu izveidotas arī 38 jaunas darbavietas.

Pirmais ātrās ēdināšanas restorāns ar nosaukumu "Hesburger" tika atvērts 1980.gadā Turku pilsētā Somijā un uzņēmumam pakāpeniski iekarojot stabilas tirgus pozīcijas pašu mājās, kā arī tuvākajos kaimiņu reģionos.

Šobrīd "Hesburger" vada vairāk nekā 400 restorānus Somijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Krievijā un Turcijā, uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedz 6100. Latvijā ir 43 "Hesburger" restorāni, 22 no tiem atrodas Rīgā, bet 21 – Latvijas reģionu lielākajās pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!