Foto: Shutterstock

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) izsludina konkursu skolēniem, aicinot īstenot iniciatīvas, kas vērstas uz skolas mikroklimata uzlabošanu, komandas veidošanu, draudzīgas un atbalstošas vides attīstīšanu mācību iestādē.

Konkursā var piedalīties vispārizglītojošo vai profesionālās izglītības iestāžu klašu kolektīvi, sākot no 5. klases.

Kā informē VBTAI, konkursa organizēšanas mērķis ir bērnu un jauniešu izpratnes par drošību skolas vidē veicināšana, drošas un atbalstošas skolas vides attīstīšana. Tā uzdevums – dot iespēju skolēniem radīt paliekošu iniciatīvu, kas vērsta uz skolas mikroklimata uzlabošanu, komandas veidošanu, draudzīgas un atbalstošas vides attīstīšanu mācību iestādē.

Konkursa darbus var iesniegt no 29. oktobra līdz 30. novembrim, nosūtot uz e-pasta adresi taivo.trams@bti.gov.lv vai pasta adresi: Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija, Ventspils iela 53, Rīga, LV-1002.

Trīs labāko konkursa darbu apbalvošana notiks 2018. gada nogalē. Galvenā balva – vērtīga un klasi vienojoša aktivitāte (ekskursija, komandas veidošanas pasākums u.tml.). Plašāku informāciju par konkursu var atrast šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!