Foto: Instagram/themikaelashannon
Mikaela Šenona ir fotogrāfe no Kanādas, kuras fotodarbi vienmēr bijuši vērsti uz mīlestības tematiku, un arī viņas jaunākais projekts nav izņēmums. Mīlēt sevi un savu ķermeni arī pēcdzemdību periodā, to mudina fotogrāfe savos darbos.

Šenona sarunā ar "Huffington Post" norādījusi, ka bērns ir liels solis dzīvē, un tas vienmēr saistās ar daudz izmaiņām. Fotogrāfe ar saviem darbiem vēloties parādīt un uzsvērt, ka sieviete ir skaista vienmēr, lai rosinātu jaunās mammas vairāk domāt par to un pieņemt savas izmaiņas ķermenī.

Fotogrāfei radusies ideja, ka ir vērts izveidot šādu fotosēriju, aicinot jaunās mammas pieteikties fotosesijai. Šim nolūkam feisbukā tika izveidota slēgtā grupa.

Tā rezultātā tapa jauns fotogrāfes projekts, kurā bildes ir dažādā tehnikā – gan melnbaltas, gan krāsainas, un tajās redzamas sievietes ar savu nesen dzimušo mazuli vai arī ar vēl pārējiem bērniem, ko sieviete laidusi pasaulē un audzina. Daudzas mammas pēc fotosesijas atzinušas, ka jūtas daudz labāk, palūkojoties uz savu ķermeni caur skaistu fotogrāfiju.

Fotogrāfei iepriekš bijis arī skaists fotoprojekts par mammām, kuras mazuļus baro ar krūti. Paradoksāli, bet pati Šenona tikai gatavojas precēties, bet viņa atzinusi, ka šie darbi, cerams, viņai palīdzēs pašai labāk sagatavoties bērniņa ienākšanai ģimenē, kad tam būs pienācis laiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!