Foto: DELFI

Šova Okartes skatuve kārtējā izbalsošana 21. aprīļa vakarā pati pēdējā diena bija diviem šova dalībniekiem – Edgaram Krūmiņam, kurš šovā nodzīvoja trīs nedēļas, kā arī dziedātājas Lienes Šomases māsa Kristīne (attēlā).

Piektdienas koncertā, kurā šova dalībnieki izpildīja dziesmas svešās valodās un kurā labākais bija ugunsdzēsējs Buks, divās pēdējās vietās saskaņā ar skatītāju un žūrijas komisijas locekļu kopvērtējumu palika Sandija Vīgante un Kristīne Šomase, un līdz ar to viņām bija jāsēžas uz izbalsošanas strīpas.

Abām meitenēm pievienojās arī Toms Bokums, kurš koncertā palika otrajā vietā, un Edgars Krūmiņš - šie puiši uz izbalsošanas strīpas nonāca pēc iekšējā balsojuma.

Rezultātā pēdējā diena šovā izrādījās Edgaram, par kuru tika atdots vien mazliet vairāk par 400 balsīm, un Kristīnei Šomasei, kuras atbalstītāju skaits šoreiz izrādījās tikai nedaudz mazāks nekā Sandijai.

Kristīnei tagad nāksies mēģināt pabeigt mācības 11. klasē, bet pēc Māra Grigaļa paziņojuma par viņas izbalsošanu Kristīne raudādama solīja turpināt "kaut ko darīt" mūzikas jomā, jo šovā pavadītajā laikā esot ieguvusi "nenormālu pieredzi".

Turpmāk Okartes šova talantu skaits tikai saruks, jo neviens jauniņais klāt nenāks un arī īpatnējie "atgriešanās koncerti" nav plānoti.

Jau ziņots, ka šovā neatgriezīsies arī Antra Stafecka, kurai uzbrukušas nopietnas veselības problēmas, tomēr arī viņa mūzikas pasauli nepametīs, vien turpinās uzstāties tieši kā Antra Stafecka, nevis kā Džūda, ko viņa darīja pirms šīs rebrendingošanās.

Foto galerijā: atskats uz piektdienas koncertu, kurā tika izpildītas dziesmas poļu, somu, spāņu, krievu, itāļu un citās valodās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!