Foto: Kadrs no video
Sociālajos tīklos un medijos milzīgu ievērību izpelnījies austrālietes Džeidas Jeitas nofilmētais video. Tajā iemūžinātās ainas daudziem izraisījušas zosādu – viņa sava mazuļa gultiņā piefiksējusi spoku.

Džeida nesen savā Facebook profilā publicējusi nelielu sižetiņu. Tajā austrāliete iemūžinājusi skatu, kas viņas pavēries, aplūkojot bērnistabā novietotās kameras ierakstu.

Džeida video aprakstā skaidrojusi, ka gultiņā, ietinusies baltā segā, gulējusi viņas meita Rūbija, un bērnistabas durvis bijušas aizvērtas, tādēļ monitorā piefiksētais viņu pamatīgi satraucis.

Sižetā redzams, kā gultā blakus Rūbijai kūņojas kāds balts, miglains stāvs. Austrāliete skaidrojusi, ka līdz šim viņa nav ticējusi spokiem, taču tas, ko viņa ieraudzījusi bērnistabas videokameras ierakstā, licis viņai mainīt domas.

Sižets vietnē Facebook jau noskatīts vairāk nekā 1,4 miljonus reižu, un spocīgais video izpelnījies arī mediju ievērību. Savukārt ļaudis komentāru sadaļā pie klipiņa sākuši spriedelēt, kas ir baltais tēls bērna gultiņā, un lielākā daļa secinājuši, ka Džeida iemūžinājusi pavisam īstu spoku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!