Foto: Kadrs no video
Kādā Maskavas bārā novērošanas kamera piefiksējusi baisus notikumus. Nakts vidū, kad visi darbinieki jau devušies mājās, kafejnīcas telpās sākusies pamatīga rosība – kustējušies aizkari, pārbīdījušies krēsli un no galda nokritusi ūdenspīpe.

Viesmīlis Vjačeslavs kanālam НТВ pastāstījis, ka viņš jau iepriekš bārā piefiksējis paranormālas aktivitātes, taču tikai tagad izdevies tās iemūžināt. Puisis klāstījis, ka bieži vien dzirdami dažādi trokšņi un pašas no sevis izslēdzas gaismas.

Notikuma vietā ieradušies vietējie spoku mednieki, un tie veikuši dažādus mērījumus. Ierīces uzrādījušas, ka bārā ir ļoti augsts magnētiskais starojums, kas liek domāt, ka kafejnīcā, iespējams, mājo poltergeists.

Turklāt spoku mednieki izteikuši varbūtību, ka poltergeistu neapzināti pievilinājis pats Vjačeslavs. Eksperti veikuši mērījumus, kuros atklājies, ka puisis par kaut ko ir ļoti sabēdājies un norūpējies – garu, iespējams, piesaistījis viņa emocionālais stāvoklis.

Bārā paviesojušies arī milicijas pārstāvji, un tie bijuši visai skeptiski noskaņoti. Likumsargi izteikušies, ka, visticamāk, kafejnīcā rosījies nevis poltergeists, bet garnadzis, kuru tehnisku iemeslu dēļ novērošanas kamera nav piefiksējusi.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!