Foto: Facebook.com/LosMocososStandUp/
Sociālajos tīklos uzmirdzējusi kārtējā sieviete, kura nekautrējas par savām dabas dotajām kuplajām ķermeņa aprisēm. Peruiešu izcelsmes komēdiķe Mara Tarresa (attēlā) ir resnīte, kuras sievišķīgo formu dēļ jūk prātā ļaudis visā pasaulē.

28 gadus vecā Argentīnā dzīvojošā komēdiķe sociālajos tīklos publicējusi vairākus foto, kuros viņa iemūžināta peldkostīmā. Bildes izpelnījušās ne tikai interneta lietotāju, bet arī mediju interesi un sajūsmu.

Apalīte žurnālistiem pastāstījusi, ka savulaik viņa izsmieta. Mara gadiem ilgi apsaukāta un pazemota apaļīgā ķermeņa dēļ, taču tā vietā, lai pārdzīvotu, viņa sevi pieņēmusi tādu, kāda ir, un sākusi lepoties ar savu augumu.

Mara nesen piedalījusies vietējā konkursā Girl of the Summer, kurā viņa atzīta par seksīgākā un pievilcīgākā ķermeņa īpašnieci. Tas daiļavai devis dubultu dzinuli iedvesmot arī citas apalītes nekautrēties par savām formām.

Turklāt Maras ķermeni par pašu seksīgāko atzinuši interneta lietotāji. Balsošana norisinājusies sociālajā tīklā Facebook, un negaidīti viņai izdevies gūt vislielāko atbalsu.

Pēc Tarresas triumfa pamatīgi audzis viņas sociālo tīklu sekotāju skaits. Komēdiķe pastāstījusi žurnālistiem, ka viņa katru dienu saņemot desmitiem sajūsmas pilnu vēstuļu no sievietēm, kuras apbrīno Maras drosmi lauzt sabiedrībā valdošos skaistuma standartus un neslīkt kompleksos par savu izskatu.

Maiaaaameee naa mentira Carlos Paz!! Jaja

A photo posted by Mar Tarres (@tarresmar) on Jan 3, 2016 at 11:34pm PST

Love Aruba 💗

A photo posted by Mar Tarres (@tarresmar) on Jan 10, 2016 at 1:48pm PST

Tips para saber cuando Tenes que empezar la dieta mamu!

A video posted by Mar Tarres (@tarresmar) on Jan 12, 2016 at 12:34am PST

La Chica del verano 2016 , sigo sin creer! Gane con más de 750.000 votos Gracias 💗

A photo posted by Mar Tarres (@tarresmar) on Feb 1, 2016 at 10:56pm PST

Disney 💗💗

A photo posted by Mar Tarres (@tarresmar) on Jan 10, 2016 at 1:47pm PST

Apertura Carlos Paz!!

A photo posted by Mar Tarres (@tarresmar) on Dec 23, 2015 at 3:00pm PST

A photo posted by Mar Tarres (@tarresmar) on Dec 30, 2014 at 1:12pm PST

Aquí rompiendo corazones con las mallas enterizas en Maaiaamee Carlos Paz Mamus!! Los chongos no nos sacan la mirada de encima. #MIFOTOENMALLA

Posted by Minas Jodidas Stand Up on trešdiena, 2016. gada 27. janvāris

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!