Foto: Vida Press
Lielbritānijā milzu slavu iemantojusī televīzijas "seja" Džemma Kolinsa (attēlā pa kreisi) nesen piedzīvojusi nepatīkamu pavērsienu privātajā dzīvē – izjukušas viņas attiecības, un nu apalīte nodevusies sērām.

Kolinsa, kura februāra sākumā atzīmēja savu 33 gadu jubileju, Lielbritānijā kļuva slavena pēc dalības realitātes šovā The Only Way Is Essex, un kopš tā laika tūkstošiem britu seko līdzi omulīgās sievietes gaitām un, protams, cīņai ar lieko svaru.

Lai gan savulaik Džemma intervijās stāstījusi, ka par viņas labāko draugu kļuvis ēdiens, viņai bija izdevies gūt laimi arī mīlas dzīvē, un pērnā gada Ziemassvētkos apalītes draugs Rami Havašs viņu bildināja ar pudiņā paslēptu gredzenu.

Tiesa, laimes brīdis bija īss, un jau četras nedēļas pēc bildinājuma medijus pāršalca ziņa, ka pāris izšķīries. Pati Džemma šo ziņu apstiprināja, bet sīkākus komentārus par šķiršanās iemesliem nevēlējās sniegt.

Kādu laiku pēc šķiršanās viņa no mediju uzmanības izvairījās, bet tagad paparaci izdevies iemūžināt apaļīgo sievieti kopā ar kādu draugu brīvdienās - tiesa, attēli liecina, ka attiecību izjukšana parasti smaidīgo Džemmu ir pamatīgi apbēdinājusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!