Lielu popularitāti pašmāju interneta plašumos guvis kāds hokeja pārraides tiešraides vadītājs, kuram gadījušās likstas ar darba pienākumu korektu izpildīšanu. Laikā, kad vajadzēja nointervēt komandas treneri, sporta pārraides vadītājs savas neziņas dēļ uz interviju uzaicināja komandas dakteri.

Aizvadītajā nedēļā norisinājās Latvijas hokeja virslīgas spēle starp Dinamo Juniors un hokeja klubu Zemgale/LLU, kura internetā tika translēta tiešraidē.

Pēc spēles jauniņajam tiešraides vadītājam tika dots uzdevums nointervēt Dinamo Juniors galveno treneri Vjačeslavu Nazarovu, taču puisis acīmredzot īsti nezināja, kā treneris izskatās, tādēļ uz interviju uzaicināja neīsto personu.

Intervētājs daudzsološi uzsāka sarunu, vispirms skatītājiem paziņojot, ka uz pārrunām uzaicinājis Dinamo Juniors galveno treneri Nazarovu. Jaunietis ātri vien ķērās vērsim pie ragiem un sarkanajā jakā tērptajam vīrietim taujāja, kāds ir viņa komentārs par spēli, uz ko viņš, noklausījies jautājumu, mierīgi atbildēja, ka ir komandas ārsts, nevis treneris.

Dakteris arī norādīja, kur atrodas galvenais treneris un mierināja intervētāju, ka tā mēdzot gadīties. Tiesa, jaunietis diezgan pamatīgi apjuka un tiešraidē pavaicāja saviem kolēģiem, ko lai tālāk dara.

Tiešraide tika veidota ar interneta sporta kanāla Best4SportTV gādību, un, kā vēsta viens no tiešraides veidotājiem, kurš tajā brīdī atradās pie vadības pults, visa filmēšanas komanda bijusi līka no smiekliem par šo nelielo misēkli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!