Foto: Vida Press
Par sevi atkal licis runāt 22 gadus vecais amerikānis Vinnijs Ohs (attēlā), kurš nesen šokēja pasauli, pavēstot, ka ar plastiskās ķirurģijas sniegtajām iespējām nolēmis kļūt par bezdzimuma citplanētieti. Puisis turpina pārsteigt – viņš paziņojis, ka vēlas adoptēt bērnus.

Vinnijs, kura vārds ziņu virsrakstos plaši izskanēja februāra beigās, jau veicis virkni dažādu operāciju un procedūru, par kurām kopumā iztērējis vairāk nekā 50 tūkstošus ASV dolāru.

Tāpat viņš tuvākajā laikā ieplānojis iztērēt vēl vismaz 160 tūkstošus, lai veiktu trīs ļoti svarīgas manipulācijas – jauneklis grib izoperēt savas ģenitālijas, kā arī atbrīvoties no nabas un krūtsgaliem. Intervijās viņš uzsvēris, ka nevēlas pārtapt par sievieti, bet gan bezdzimuma hibrīdu.

Vinnija apņemšanās raisījusi pretrunīgu sabiedrības novērtējumu. Savukārt paziņojums, ka viņš nolēmis adoptēt bērnus, pat izsaucis sociālo tīklu lietotāju dusmas, kas mijušās ar lielu neizpratni.

"Es nedomāju, ka 70 gadu vecumā kaut ko nožēlošu. Es spēju iztēloties, ka adoptēju bērnus un tos audzinu. Man nav nepieciešami seksuālie orgāni, lai to izdarītu," intervijā populārajam britu TV šovam "This Morning" šonedēļ sacījis Vinnijs.

Tāpat Kalifornijā dzīvojošais jauneklis skaidrojis, ka operācija, kuras laikā viņš pārtaps par bezdzimuma būtni, iespējams, notiks Zviedrijā vai Taizemē. Vinnijs tuvākajā laikā ieplānojis doties uz šīm zemēm un satikties ar plastikas ķirurgiem, lai izklāstītu tiem savu ieceri.

Jau vēstīts, ka Vinnijs jau kopš 17 gadu vecuma sapņojis atbrīvoties no vīrišķās mantības un kļūt par ārpuszemes hibrīdu.

"Es vēlos būt bezdzimuma ārpuszemes būtne. Es vēlos, lai mana āriene atspoguļo to, kā es jūtos iekšēji. Es gribu pārtapt par citplanētieti. Es gribu būt hibrīds, nevis vīrietis vai sieviete," intervijās ārzemju medijiem bija sacījis Vinnijs.

Good night 🌑 new videos coming soon!

A post shared by Vinny (@vinnyohh) on Mar 6, 2017 at 5:11am PST

Missing my old hair 💚💙💗

A post shared by Vinny (@vinnyohh) on Feb 13, 2017 at 10:00pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!