Foto: Instagram.com/jmeeksofficial/

Par pasaulē pašu seksīgāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīkss tikai pirms pāris dienām tika atbrīvots no ieslodzījuma, taču ārvalstu tabloīdi ziņo, ka viņa modeļa karjera jau uzņēmusi galvu reibinošus apgriezienus.

Mīksa menedžeris Džims Džordans (abi attēlā) intervijā izdevumam The Daily Mail pastāstījis, ka modeļu aģentūru piedāvājumi birstot kā no pārpilnības raga, un viņš ir pārliecināts, ka bijušajam ieslodzītajam izdosies iekarot sfēru un kļūt par pieprasītu reklāmas "seju".

Jau vēstīts, ka aizvadītās nedēļas izskaņā Mīkss, kurš pirms aptuveni diviem gadiem nonāca apcietinājumā par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu, tika atbrīvots.

Džordans stāstījis, ka Mīkss šo pāris dienu laikā ne tikai saņēmis vairākus ienesīgus piedāvājumus no dažādām modeļu aģentūrām, bet par viņu interesi izrādījušas arī šovbiznesa "karaliskās ģimenes".

Lai gan aģents pagaidām paturējis noslēpumā šo ģimeņu uzvārdus, medijos izskanējušas baumas, ka par Mīksu interesējušās slavenās Kardašjanu māsiņas.

Slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums Hollywood Life vēsta, ka Kardašjanu ģimenītes jaunākajai atvasei Kendelai Džennerai, kura ir pieprasīta modele, ļoti simpatizējot 32 gadus vecais Mīkss.

To viņa esot stāstījusi vairākiem saviem draugiem, kuri informāciju vēlāk nopludinājuši medijiem.

Jau vēstīts, ka Mīkss pirms diviem gadiem tika aizturēts par dažādiem noziegumiem, un daudzi interneta komentētāji viņu tolaik atzina par tik izskatīgu un iekārojamu, ka puisim labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli, nevis stāties uz noziedzības taciņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!