Foto: Kadrs no video

Radošās apvienības EDART.TV pārstāvji savas daiļrades cienītājus iepriecinājuši ar jaunu video, kurā sniegts ieskats divu Rīgas ielu zēnu – Miša un Daņika (abi attēlā) – dzīvē. Šoreiz skatītājiem iespējams sekot līdzi tam, kā abi puikas svinēja Latvijas Neatkarības dienu.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā gadā EDART.TV komanda aizsāka stāstu sēriju par diviem ielu zēniem, kuriem ikdienā nākas cīnīties par izdzīvošanu skarbajā pilsētvidē.

Aizvadītajā nedēļā skatītāju novērtējumam tika sniegta īsfilma par to, kā abi zēni gatavojās 18. novembra svinībām, savukārt pirmdienas, 7. marta, vakarā publiskota epizodes otrā daļa, kurā atspoguļots, kā Miša un Daņiks atpūtās Neatkarības dienā.

Arī šoreiz abiem ielu puikām gājis raibi un nav iztrūcis dažādu piedzīvojumu. Kā vēsta EDART.TV pārstāvji, jaunākajā epizodē par Mišas un Daņika gaitām iespējams novērtēt, kā zēni iegūst pārtiku.

Tāpat jaunieši risinās vecus kašķus, kāds Stasiks sniegs padomus, kā pareizi izturēties pret savu māti un atpazīt īstus ielu puikas, savukārt Daņiks iepriecinās skatītājus ar novēlējumu svētkos.

Radošā apvienība EDART.TV sola, ka tuvākajā laikā gaidāmas jaunas dokumentālās īsfilmas par abu zēnu gaitām Rīgas ielās.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!