Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā mēnesī ar vērienīgām dzīrēm tika atklāta naktskluba First Dacha jaunā sezona, un par Rīgas skaisto cilvēku klubiņu dēvētajā izklaides iestādē jau norisinājušās vairākas trakulīgas un pikantērijām bagātas ballītes.

First Dacha ir viena no tradīcijām bagātākajām galvaspilsētas izklaides vietām, un ekskluzīvajā klubiņā tiek ielaisti tikai paši skaistākie, stilīgākie un bagātākie ballīšu zvēri, tādēļ katra nedēļas nogale klubā izvēršas par grandiozām dzīrēm.

Skaisto cilvēku klubiņa ballītēs katru reizi līst šampanieša straumes, un daiļā dzimuma būtnes vienmēr iepriecina ar vērienīgu plikumu zibināšanu, krūšu izspīlēšanu un biksīšu izrādīšanu.

Ekskluzīvās izklaides iestādes apmeklētāji dejas aizvada tikai vislabāko pašmāju un ārvalstu dīdžeju miksētajos ritmos, un šopavasar naktsklubā jau paviesojušies tādi populāri mākslinieki kā Dans Balans, DJ [Ex] da Bass, DJ M.E.G. un daudzi citi mūzikas grandi.

Pateicoties fotogrāfam, kurš katru nedēļas nogali iemūžina skaisto cilvēku klubiņa burziņus, arī parastajiem mirstīgajiem tiek sniegta iespēja ielūkoties veiksmīgo, pievilcīgo un turīgo Rīgas jauniešu izklaidēs, kuras nudien ir vērienīgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!