Foto: Vida Press
Kārtējās likstas savu milzīgo krūšu dēļ piedzīvojusi amerikāņu realitātes šovu dalībniece Leisija Vailda (attēlā) – sieviete nolēmusi savas krūtis no MMM izmēra palielināt līdz QQQ, taču neviens ārsts nevēlas veikt operāciju, jo tā var apdraudēt viņas dzīvību.

Jau vēstīts, ka pirmo krūšu palielināšanas operāciju Leisija veica pirms 20 gadiem. Laika gaitā viņa vairākkārt gūlusies zem skalpeļa, un šobrīd viņas krūštura izmērs ir MMM, taču sieviete televīzijas šovā My Strange Addiction paziņojusi, ka negrasās apstāties.

Leisija, kura tiek dēvēta par septīto pasaulē lielāko krūšu īpašnieci, operācijām jau iztērējusi aptuveni 250 tūkstošus ASV dolāru, un ar sociālo tīklu starpniecību viņai šobrīd no amerikāņiem jau izdevies sadiedelēt vēl 23 tūkstošus dolāru kārtējiem krūšu implantiem.

Lai gan Leisija ir atrisinājusi finansiālo tik ļoti kārotās operācijas pusi, viņu piemeklējusi krietni vien lielāka problēma - neviens ārsts nevēlas veikt operāciju, jo tā var apdraudēt sievietes dzīvību un pilnībā iznīcināt viņas krūtis.

Kā ar silikona impalnatiem apsēstajai sievietei paskaidrojuši dakteri, palielinot krūtis līdz QQQ izmēram, sekas var būt neatgriezeniskas un pat letālas, tādēļ neviens profesionālis nav gatavs uzņemties šādu risku.

Tiesa, sieviete jau paziņojusi, ka negrasās padoties, jo visa viņas dzīve grozoties tikai ap lielajām krūtīm, kas arī ir Leisijas iztikas un popularitātes avots, tādēļ viņa turpinās ārsta, kurš būtu gatavs veikt operāciju, meklējumus, līdz tie vainagosies panākumiem.

Kad Leisija būs veikusi kāroto operāciju, viņas krūtis svērs aptuveni 19 kilogramus - tas ir ļoti ievērojams svars, taču, par spīti silikona daudzumam, ko katru dienu nēsā līdzi Vailda, viņa ir nobriedusi gulties zem skalpeļa atkārtoti.

45 gadus vecā sešu bērnu māte ārzemju medijiem vairākkārt apgalvojusi, ka krūtis palielinājusi bērnu dēļ, lai nodrošinātu tiem pārtikušu nākotni. Agrāk iespaidīgā dāma bija brunete ar A izmēra krūštura bļodiņām un vārdu Pola Saimondsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!