Foto: Vida Press
Par septīto pasaulē lielāko krūšu īpašnieci dēvētā amerikāniete Leisija Vailda (attēlā) nesen savu krāšņo un ievērojamo bagātību visā spožumā nodemonstrējusi pludmalē – mazītiņais bikini knapi saturējis lielos apaļumus.

Citiem atpūtniekiem bija grūti nepamanīt Leisijas milzīgās krūtis, kuras, protams, nepalika bez ievērības - vairāki cilvēki pat vēlējās kopā ar viņu nofotografēties.

Izteikti sievišķīgo apaļumu īpašniece pati atzīst, ka lepojas ar savām mākslīgajām krūtīm un nedomā apstāties - viņa vēlas veikt trīspadsmito operāciju, lai apaļumi kļūtu vēl raženāki.

44 gadus vecā sešu bērnu māte, kura ārzemju medijos stāstījusi, ka viņas krūtis ir palielinātas, lai nodrošinātu saviem bērniem pārtikušu nākotni, jau paspējusi piedalīties vairākos TV šovos un nesen arī nofilmējusies Kalifornijā uzņemtajā filmā Blondā komanda.

Agrāk iespaidīgā dāma bija brunete ar A izmēra krūštura bļodiņām un citu vārdu Pola Saimondsa. Kad viņa pusaudzes gados kļuva par māmiņu, tika pieņemts lēmums veikt pirmo krūšu palielināšanas operāciju, bet vēlāk ķirurgi mainījuši arī citas viņas ķermeņa daļas.

Kā Leisija atklājusi ārvalstu medijiem, viņa neko nenožēlo, jo operācijas mainījušas viņas dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!