Foto: Vida Press
Par "septīto pasaulē lielāko krūšu īpašnieci" dēvētā Leisija Vailda (attēlā) kārtējo reizi šokējusi sabiedrību, paziņojot, ka atkal nolēmusi ar plastiskās ķirurģijas un implantu palīdzību palielināt savus apaļumus.

Pirmo krūšu palielināšanas operāciju Leisija veica pirms 20 gadiem. Laika gaitā viņa vairākkārt gūlusies zem skalpeļa, un šobrīd viņas krūštura izmērs ir MMM, taču sieviete televīzijas šovā My Strange Addiction paziņojusi, ka negrasās apstāties.

Leisija par operācijām jau iztērējusi aptuveni 250 tūkstošus dolāru, taču viņa ir gatava atkal ieguldīt līdzekļus un paciest sāpes, jo nolēmusi savas krūtis palielināt līdz QQQ izmēram un iekļūt pasaules lielāko krūšu īpašnieču pieciniekā.

Lai piepildītu savu sapni, Vailda ir gatava uz visu - ar sociālo tīklu starpniecību viņai jau izdevies sadiedelēt 23 tūkstošus dolāru kārotajai operācijai. Jāpiebilst, ka amerikāņi ir daudz atsaucīgāki, nekā latvieši - savulaik ziedojumus implantiem lūdza arī seksīgā Lee, bet atbalsts bija neliels.

Kad Leisija būs veikusi kāroto operāciju, viņas krūtis svērs aptuveni 19 kilogramus - tas ir ļoti ievērojams svars, taču, par spīti silikona daudzumam, ko katru dienu nēsā līdzi Vailda, viņa ir nobriedusi gulties zem skalpeļa atkārtoti.

Tiesa, dzīve nav rožu dārzs, un lielajām ķermeņa aprisēm ir arī vairāki mīnusi - lai atvieglotu ēst gatavošanas procesu, Leisija savas krūtis parasti uzceļ uz galda, taču viņai ir ļoti jāuzmanās, lai tās netiktu traumētas un apdedzinātas.

Ar diezgan ievērojamiem apmēriem ir apveltīta arī Vaildas pēcpuse. Sieviete televīzijas šovā pat sūkstījās, ka reizēm, kad viņa noliecas, netīšām ar lielo dibenu sanāk visai stipri iedunkāt un pat apgāzt savu meitu.

45 gadus vecā sešu bērnu māte ārzemju medijiem jau vairākkārt stāstījusi, ka krūtis palielinājusi bērnu dēļ, lai nodrošinātu tiem pārtikušu nākotni. Agrāk iespaidīgā dāma bija brunete ar A izmēra krūštura bļodiņām un vārdu Pola Saimondsa.

Kad viņa pusaudzes gados kļuva par māmiņu, tika pieņemts lēmums veikt pirmo krūšu palielināšanas operāciju, bet vēlāk ķirurgi mainījuši arī citas viņas ķermeņa daļas.

  

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!