Foto: Publicitātes foto

Septembrī Rīgas modīgo veikaliņu pulkam pievienojās jauns dāmu modes apavu salons Miss Bonbon, un par godu veikaliņa atklāšanai Rīgas centrā norisinājās īsts modes gardēžu burziņš.

Kā vēsta veikala pārstāvji, ikviena metropole lepojas ar saviem konceptveikaliem, kas no ierastiem biznesa projektiem atšķiras ne tikai ar savu piedāvājumu, bet arī ar salona iekārtojumu un dizainu, un Rīgā uz šādu statusu var pretendēt gan Madam Bonbon, gan jaunais Miss Bonbon veikals.

"Miss Bonbon ir drīzāk mākslas darbs, kurā dzīvo kurpes. Projektā esam likuši lietā glezniecību, tēlniecību, dizainu un modi. Tas viss rezultātā savijies vienā kopējā gleznā, kurai devām nosaukumu Miss Bonbon," stāsta koncepta autors Mareks Birznieks, arhitekts un interjera dizaineris.

"Madam Bonbon ir atradusi savu māsu - jauno Miss Bonbon. Gaišu, sirsnīgu un dedzīgu meiteni, kas priecājas par dzīvi, dažkārt kā mēs visi raud, taču kopumā nezaudē dzīvesprieku un vēlmi pucēties. Viņas mīļākā pilsēta ir Londona, kuras dzīves garšu un modes aktualitātes Miss Bonbon ienesīs arī Rīgā," skaidrojusi Miss Bonbon vadītāja Jana Ezeriņa.

Salonā būs nopērkami sieviešu apavi, aksesuāri, somas un rotas - starp apavu zīmoliem ir Si by Sinela, Pertini, Miista, Pons Quintana, Lodi un Ras. Apavu klāstu papildinās My Choice somas, Raspini un New Vintage by Kriss rotas, Cinnamons Ateliers parfīmi.

Salona mērķauditorija ir aktīvas pilsētnieces, kuru galvenais nosacījums apavu izvēlē ir moderni un valkājami apavi par pieejamu cenu. Apavu cenas svārstīsies starp 99 un 350 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!