Foto: Publicitātes foto

Desmit īpaši atlasīti skaisti un talantīgi jaunieši no Rēzeknes šovasar pilnveido sevi neskaitāmās aktivitātēs, lai jau augustā varētu cīnīties par tituliem Mis un Misters Rēzekne 2015. Īpaši neaizmirstama izvērtusies skaistuļu pirtī iešana pēc visām labākajām tradīcijām.

Par skaistākajiem rēzekniešiem šogad izvēlēti Benatele Fiļippova, Ilze Jonikāne, Valērija Klimanova, Viktorija Diklaba, Zane Novika, Aleksandrs Ivanovs, Aleksandrs Otrašķevičs, Elvijs Kindzulis, Juris Katkovskis un Vadims Vereda.

Jau 9. augustā Latgales vēstniecības Gors telpās tiks izvēlēti labākie no šiem desmit.  Gatavojoties lielajai dienai, finālistu nodarbību grafiks ir piesātināts ar dažādām noderīgām un aizraujošām aktivitātēm.

Pilnā sparā notiek horeogrāfijas apgūšana, vokālie treniņi, sportošana trenažieru zālē un pie dabas. Īpašs piedzīvojums bijusi ciemošanās  pie profesionāla pirtnieka Arnolda Drelinga, kurš jauniešus iepazīstināja ar pirts tradīcijām.

Pirtošanās process iemūžināts arī foto sesijā, lai ikviens interesents varētu apskatīt šī gada labāko augumus visā krāšņumā un izvēlēties savu favorītu.

Konkursa fināla gaidās tauta tiek mudināta balsot par savām simpātijām. Lai to izdarītu, jādodas uz restorānu Marijas kafija, kur pēc maltītes viesmīlis izsniegs balsošanas anketu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!