Foto: Publicitātes foto

Laikā no 22. septembra līdz 2. oktobrim Turcijas pilsētā Bodrumā notika skaistuma konkurss Princess of the Globe 2014, kurā Latviju dažādās vecuma grupās pārstāvēt bija devušies pieci skaistuļi no Rēzeknes. Konkursanti uz Latviju atveda pavisam 18 balvas.

Uz konkursu Princess of the Globe 2014 devās titula Mis Rēzekne 2014 ieguvēja, 20 gadus vecā Alīna Matvejeva, kā arī biedrības Mis un Misters Rēzekne deleģētā 22 gadus vecā Ilze Jonikāne.

Bērnu un jauniešu konkursā Latviju pārstāvēja trīs skaisti rēzeknieši - titula Rēzeknes Princese 2014 ieguvēja, 10 gadus vecā Anastasija Šerkina, kā arī deviņus gadus vecais Daniels Pleškāns un 14 gadus vecā Marija Bartaševiča.

Pieaugušo skaistuļu konkursā piedalījās pārstāves no 20 pasaules valstīm, taču bērnu konkursā par tituliem cīnījās 24 dalībnieki.

Ilze Jonikāne ieguva nomināciju Best Catwalk un tika atzīta par labāko defilē modeli, Alīna Matvejeva ieguva ne tikai nomināciju Best Figure, bet arī godpilno otrās vicemis titulu. Uzvaras laurus plūca meitenes no Ukrainas un Igaunijas.

Savukārt mazā Anastasija Šerkina tika atzīta par talantīgāko bērnu un tika pie titula Miss Talent, kā arī uzvarēja savā kategorijā, iegūstot titulu Photomodel Universe 2014.

Par savas vecuma grupas uzvarētājiem kļuva arī Marija Bartaševiča un Daniels Pleškāns, kuri ieguva ne tikai pirmās vietas un titulus Photomodel Universe 2014 un Little Prince of the World 2014, bet abi saņēma arī Grand Prix un tika atzīti kā labākie no labākajiem, iegūstot nomināciju Best of the Best.

Kopumā uz Latviju aizceļoja seši kroņi, deviņas titula lentas, viena statuete un divas medaļas. Biedrības Mis un Misters Rēzekne vadītāja Kristīne Viļuma atzīst, ka viņai ir patiess prieks un lepnums par rēzekniešiem, kuri uz citu pasaules konkursa dalībnieku fona izceļas ar savu īpašo pievilcību, šarmu un talantiem. Augstā līmeņa konkurss notiek jau 23. gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!