Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ pašmāju interneta zvaigznes statusā nokļuvis muzikālās apvienības Zvejnieka meita dalībnieks Artis (attēlā), kurš sludinājumu servisā Ss.lv meklē sev sievu. Tagad tapis zināms, ka šo aktivitāšu dēļ iepazīties kārais jaunskungs zaudējis darbu.

Pēc tam, kad popularitāti iemantoja Arta rakstiskais sludinājums, viņš izveidoja arī video uzrunu, kurā sīkāk paskaidroja, pēc kāda principa atlasīs potenciālās līgaviņas.

Sievas meklētāja aktivitātes ātri vien iemantoja lielu popularitāti, un viņš nonāca arī mediju uzmanības lokā, kā rezultātā tagad kļuvis par bezdarbnieku.

"Es darba laikā aktīvi iesaistījos rakstu komentēšanā, un to pamanīja priekšnieks. Līgumā ir punkts, kurš paredz, ka darba laikā no uzņēmuma datora šādas blakus lietas nedrīkst darīt.

Priekšnieks uzzināja, ka esmu pārkāpis noteikumus, tāpēc mani atlaida. Es, protams, savu vainu godīgi arī atzīstu. Īpaši par to neskumstu, bet, tā kā šobrīd esmu bezdarbnieks, ceru, ka topošā sieva varbūt varēs mani uzturēt," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Artis.

Sievas meklētājs ļoti pozitīvi vērtē pēdējo dienu notikumus - viņa nule iegūtā popularitāte joprojām ir viens no apspriestākajiem tematiem draugu kompānijā. Tāpat viņš pastāsta, ka arī atsaucība uz sludinājumu esot visai ievērojama, taču pagaidām vēl nav izdevies atrast to "īsto un vienīgo".

Tā kā Artis spēlē grupā Zvejnieka meita, diezgan loģisks ir jautājums, vai apvienībai gadījumā nav izveidojies savs sieviešu fanu pulciņš, kurā varētu meklēt sievu, taču mūziķis paskaidro, ka fanes esot, bet viņš darbu ar izklaidi nejauc, tā vietā visas meitenes joprojām var sūtīt viņam iepazīšanās vēstules uz e-pastu. "Meklējumi turpinās," nosaka Artis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!