Foto: Privātais arhīvs
Jaunais un daudzsološais fitnesa treneris Pēteris Rumpis (attēlā) beidzot iemūžinājis savu izcili trenēto augumu visā krāšņumā, pozējot fitnesa skaistuļu iecienītajam fotogrāfam Andrew Poplavsky.

Jau labu laiku trenēto skaistuļu iecienītais fotogrāfs ir Andrew Poplavsky - vīrietis, kurš spēj muskuļus padarīt par veselu mākslu. Fotogrāfam jau pozējis teju viss Latvijas fitnesa skaistuļu zieds - Aivars Visockis, Oksana Poplavska, Eduards Ševčenko, Gints Valdmanis un citi trenēti un iedvesmojoši cilvēki.

Nu Poplavsky kamerai ļāvies arī jaunais un daudzsološais Pēteris Rumpis. Rumpis, kurš savas fitnesa gaitas uzsācis laukos Rembatē, nelielā treniņu zālītē, nu kļuvis par vienu no populārākajiem treneriem un ir regulārs sacensību dalībnieks.

Rumpis atzinies, ka ir kā apsēsts ar sava auguma pilnveidošanu. Viņa nākotnes plānos ietilpst arvien uzlabot savas ķermeņa aprises un rezultātus sacensībās.

Kā var novērtēt profesionālajā sesijā pie Poplavsky, Rumpim jau tas ir izdevies - viņa augums ir uztrenēts līdz pilnībai. Īpaša uzmanība foto sesijā pievērsta Rumpja vēdera presei, par kādu varētu sapņot ikviens fitnesa zāles apmeklētājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!