Foto: Publicitātes foto

Populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks fani var uzgavilēt – leģendārā istabene Zenta, kuru atveido aktrise Regīna Devīte (attēlā pa labi), atgriezusies no brīvdienām un atkal priecēs pārraides skatītājus ar savām izdarībā Pētersonu viesnīcā.

Sākoties seriāla desmitajai sezonai, ne viens vien UgunsGrēka skatītājs pauda milzīgu sašutumu, ka daudzi no iemīļotajiem tēliem ir pazuduši, bet viņu vietā nākuši jauni varoņi. Arī no žiperīgās Zentiņas nebija ne vēsts.

Augusta sākumā televīzijas skatītāju novērtējumam tika sniegts seriāls Zentas brīvdienas, kurā istabenei bija atvēlēta centrālā tēla loma, tādēļ vairāki skatītāji, neredzot UgunsGrēkā savu dievināto varoni, pauda bažas, ka Zentiņa pazudusi uz neatgriešanos un aizsūtīta beztermiņa atvaļinājumā.

Ļaudis pauda viedokli, ka "UgunsGrēks bez Zentas ir tas pats, kas Kobra bez Semīra" un bez viņas seriāls zaudējis jēgu, taču beidzot sašutušie fani var uzelpot, jo istabenes brīvdienas beigušās, un viņa ar jaunu sparu metīsies kaislību un intrigu virpulī, kurš valda seriālā.

Zenta, atgriezusies viesnīcā, sev raksturīgajā manierē steigs noskaidrot svaigākos jaunumus un jaunākās klačas, un nav šaubu, ka istabenei, uzzinot visas likteņa peripetijas, kuras piemeklējušas viesnīcas iemītniekus, vēl ilgi būs par ko trīt mēli.

Kā vēsta seriāla anotācijas, Zentai gaidāmi arī visai romantiski piedzīvojumi - viņai uzradīsies jauns sirdsāķītis, kuram jau izveidojušās simpātijas pret kādu citu viesnīcas iemītnieci, tādēļ gaidāms, ka atjautīgā istabene atkal izspēlēs dažādus trikus, lai pievērstu sava interešu objekta uzmanību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!