Foto: Publicitātes foto

Populārais pašmāju seriāls UgunsGrēks šosezon piedzīvojis pamatīgas izmaiņas – daudzi no skatītāju dievinātajiem varoņiem ir pazuduši, bet viņu vietā nākuši jauni tēli, pie kuriem pūlim vēl jāpierod.

Jau vēstīts, ka lielāko skatītāju neapmierinātību radīja skarbā likteņa šaustītā dakterīša Leona un enerģiskās pļāpiņas Zentas pazušana no tēlu rindām, bet ne mazāku satraukumu radījusi Leona mazās meitiņas Ievas pieaugšana un citi negaidīti jaunās sezonas pavērsieni.

UgunsGrēka radošā komanda, kas tiek gan slavināta, gan pelta, turpina rūpēties par jauniem pārsteigumiem un sola, ka varoņu pulciņam pievienosies jaunas sejas.

Starp desmitās sezonas jaunajiem varoņiem būs arī Antons - kungs, kuram sirdī iekritusi čaklā viesnīcas pavāre Mildiņa -, un šī loma uzticēta iemīļotajam aktierim Rūdolfam Plēpim (attēlā).

Pagaidām gan Antons vēl televīzijas skatītājiem nav redzams, bet viņi var sekot līdzi romantiskā un dzejiski noskaņotā vīrieša sarakstei ar iecerēto, tomēr jau 2. oktobrī UgunsGrēka cienītājus gaida lielā tikšanās - Plēpja atveidotais Antons ieradīsies viesnīcā.

Tāpat šajā sezonā seriāla aktieru pulciņam pievienojies Dailes teātra aktieris Kristaps Rasims, Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Brūveris un Vilnis Briedis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!