Foto: Publicitātes foto

Lai izbaudītu meksikāņu seriāliem raksturīgās kaislības, nav tālu jāmeklē – populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks jaunākā sezona sniedz gana daudz sižeta pavērsienu, pikantēriju un neticamu notikumu arī tepat, Latvijā.

Jau vēstīts, ka seriāla Ugunsgrēks desmitajā sezonā krasi mainījusies stāsta vadlīnija - par galveno varoni kļuvusi Leona meita Ieva, kura sasniegusi pilngadību. Mēdz sacīt, ka ābols no ābeles tālu nekrīt, un arī jauniete, gluži tāpat kā viņas tēvs, jau piedzīvojusi pirmās neveiksmes attiecībās ar pretējo dzimumu.

Par Ievas interešu objektu kļuvis konkurentu viesnīcas līdzīpašnieks Edijs, kurš neslēpj, ka arī viņam meitene simpatizē, un abi jau pamanījušies kopā piedzīvot vairākus intīmus un pikantus brīžus.

Jau pašā sākumā Edijs centās pievērst Leona meitas uzmanību, tiesa, savtīgu mērķu vārdā - kopā ar vecmāmiņu Lidiju un māsu Danu bija radies plāns, ka izskatīgajam puisim jāsavaldzina Ieva, lai pēcāk pārpirktu viņas vadīto viesnīcu.

Kā jau tas mēdz gadīties, liktenis izspēlējis ļaunu joku - Edijam patiešām Ieva iepatikusies, un viņš jūtas iemīlējies. Tas, savukārt, rada bažas viņa vecmāmiņai un māsai, kuras uztraucas, ka puiša jūtas varētu novirzīt viņa domas no plāna.

Īpaši lielu neizpratni par Edija jūtām pret Ievu pauda Dana, kura, kā izrādījās otrdienas, 8. oktobra, sērijā, patiesībā ir Edija sieva, nevis māsa, un savu identitāti viņa līdz šim slēpa, lai nenovirzītos no ieplānotā mērķa - iegūt savā īpašumā Ievas viesnīcu.

To, ka starp Ediju un Danu (abi attēlā) ir kaut kas vairāk par sirsnīgām māsas un brāļa attiecībām, atklāja viesnīcas darbiniece Jevgeņija, kura abus mīlniekus pārsteidza gultā visai intīmā brīdī un jaunumus uzreiz steidzās paziņot Leona dvīņu brālim Fēliksam.

Lai gan Dana nemaz neslēpa prieku, ka beidzot visi uzzinās par abu laulību, Edijs jau sācis izjust sirdsapziņas pārmetumus. Viņš nolēmis Ievai izstāstīt patiesību pats, taču šim lēmumam varētu būt pamatīga ēnas puse, jo, kā izrādās, viņa vecmāmiņa Lidija ir visai nešpetna būtne, kura savus mērķus gatava sasniegt jebkādiem līdzekļiem.

Tas, kā notikumi attīstīsies tālāk, pagaidām ir miglā tīts, taču skaidrs, ka gaidāmi vēl vairāki sižeta pavērsieni un pārsteigumi, jo rindā uz Ievas sirdi jau stāv vēl viens kavalieris - Pētersonu viesnīcas jaunais darbinieks Jezups, kuram arī radušās simpātijas pret Leona meitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!