Foto: EUROVISION/EBU
Piektdien, 5. maijā, grupa "Triana Park", kas šogad pārstāv Latviju "Eirovīzijas" starptautiskajā dziesmu konkursā Kijevā, atkal kāpa uz lielās skatuves, lai izmēģinātu priekšnesumu, un beidzot tika atrādīti tērpi, kādos pusfinālā gozēsies muzikālā apvienība.

Foto no otrā mēģinājuma liecina – "Triana Park" solistes Agneses Rakovskas vizuālais tēls pusfinālā būs gana iespaidīgs un košs.

Tiesa, kā rāda iepriekšējo gadu starptautiskā konkursa pieredze un grupas "Triana Park" līderes eksperimenti ar tēlu, iespējams, pirms lielā iznāciena pusfinālā 9. maija vakarā grupas vizuālais tēls vēl var pamainīties.

Jau vēstīts, ka grupa uz Kijevu, kur šogad norisinās "Eirovīzija", devās aizvadītās nedēļas izskaņā. Savukārt pirmdien, 1. maijā, notika pirmais mēģinājums, pēc kura par Latvijas pārstāvju priekšnesumu tika trītas mēles – ļaužu prātus nodarbināja dīvainas formas zīmējums uz neona ekrāniem, kurā daži bija saskatījuši milzu peni.
Latvijas delegācijas vadītāja Zita Kaminska vēlāk skaidroja, ka nostrādājis optiskās ilūzijas efekts, kad patiesībā iecerēts kaut kas cits, nekā uztverts no pirmā acu skata. Viņa arī solīja, ka zīmējums ar brīvības statujas jeb Mildas roku kontūrām tiks koriģēts, lai samazinātu iespēju tajā saskatīt kaut ko nepiedienīgu, un gan foto, gan video no otrā mēģinājuma liecina – zīmējums nedaudz pārveidots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!