Foto: Privātais arhīvs

Trešdiena, 16.septembrī, Latviju pāršalca ziņa, ka mūziķis Sandis Kiops (attēlā) pārtraucis saderināšanās ceļojumu, lai gultos uz operāciju galda. Problēma izrādījusies gana nopietna, un atlabšanas periods būs ļoti ilgs.

"Jūtos, protams, nekā. Kāja nikni sāp, pa gultu pagrozīties pat grūti, bet dakteris tomēr lika mēģināt staigāt ar kruķiem, lai trenētu jauno krustenisko saiti. Man pieskrūvēja pavisam jaunu krustenisko saiti kuru ņēma no manas ciskas, tad visu menisku izņēma.

Operācija bija nopietna, tāpēc jau sāpīte arī tagad nikna," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Kiops. Viņš atklāj, ka veselu mēnesi viņš pārvietoties mēģināt varēs tikai ar kruķu palīdzību, un arī pēc tam nebūs viegli.

"Pēc tam vairākus mēnešus jāveic ārstnieciskā vingrošana ārstu uzraudzībā. Pavisam vesela kāja būs tikai uz martu," stāsta Kiops. Tas, protams, ieviesis pamatīgas korekcijas arī viņa profesionālajos plānos.

Mākslinieks šoruden bija iecerējis reizi par visām reizēm pabeigt skandalozo Dziļāk vēl video klipu un ar muzikāliem pārsteigumiem atzīmēt savu jubilejas gadu. Nu visi plāni pačib veselības problēmu priekšā.

"Pilnīgi visus koncertus līdz decembrim esmu atcēlis. Ceru, ka pēc tam varēšu vieglā versijā lēnām atsākt kaut ko darīt. Bet līdz jaunajam gadam latviešiem būs jādzīvo bez Pīlādžogas spēriena.

Protams, ka man nepatīk šī ilgā atveseļošanās, bet ar vaidēšanu un uztraukšanos nekas jau nemainīsies. Žēl, protams, ka jāatceļ koncerti un citi pasākumi.

Naudiņu tuvākajā laikā vairāk pelnīšu pie datora, ar video montāžu un internetu," skaidro Kiops, uzsverot, ka par spīti šai ķibelei viņš pat nedomājot zaudēt optimismu un nākotnē raugās pozitīvu skatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!