Foto: Scanpix

Slavenā amerikāņu thrash metal grupa Slayer paziņojusi, ka pagaidu aizstājējs sasirgušajam grupas ģitāristam Džefam Hannemanam (attēlā pa kreisi) būs Sanfrancisko metāla grupas Exodus ģitārists Garijs Holts.

Pirmdien grupa atklāja, ka Hannemans nepiedalīsies gaidāmajā Austrālijas koncertturnejā, jo patlaban cīnās ar kādu retu infekciju, kas iznīcina ādu, taukus un saistaudus. Tiek uzskatīts, ka viņš inficējies no zirnekļa koduma un ir sasirdzis ar slimību, ko mediķi dēvē par nekrotisko fascītu.

"Lielā četrinieka" grupa Slayer dibināta 1981. gadā Kalifornijā, un Hannemans, tāpat kā otrs ģitārists Kerijs Kings un vokālists Toms Araija, grupā ir kopš pirmās tās dienas (Slayer sastāvā mainījušies ir tikai bundzinieki).

Savukārt Holts, kura pārstāvētā grupa Exodus tika dibināta 1980. gadā (viens no grupas dibinātājiem ir arī tagadējais Metallica ģitārists Kērks Hammets), aizstās Hannemanu, kamēr viņš izveseļosies.

Video: Slayer koncertā izpilda vienu no savām slavenākajām dziesmām Angel of Death, kas vēsta par nacistu "dakteri Nāvi" Jozefu Mengeli.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!