Foto: Vida Press
Viena no iedarbīgākajām metodēm, kā likt par sevi runāt, ir plikumu izrādīšana. Tiesa, izteiksmīgi dāmu dekoltē un dziļi šķēlumi sarkanā paklāja pasākumos jau kļuvuši par normu, tādēļ šovbiznesa zvaigznēm nākas meklēt arvien jaunus veidus, kā pievērst sev uzmanību.

Svētdien, 8. janvārī, Losandželosā norisinājās ikgadējā "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonija, kurā netrūka ne eleganti un izsmalcināti tērptu, ne pikanti un bezgaumīgi ģērbtu daiļavu. Uz daudzo zvaigžņu fona pamanījusies izcelties angļu izcelsmes amerikāņu aktrise, seriāla "Mozart in the Jungle" zvaigzne Lola Kirke (attēlā).

Kamēr daža laba uzmanību alkstoša skaistule zibinājusi biksītes, 26 gadus vecā Kirke pārsteigusi nedaudz citādākā veidā – viņa ievērību izpelnījusies savu spalvaino padušu dēļ, pierādot, ka ir iespējams savienot dabiskumu ar gozēšanos vienā no smalkākajiem notikumiem kino pasaulē.

Jaunā sieviete uz sarkanā paklāja pozējusi vakarkleitā ar kailiem pleciem, un fotogrāfi piefiksējuši, ka no aktrises padusēm rēgojies prāvs matiņu ērkulis.

Pamanāmais ķermeņa apmatojums Kirks vārdam licis izskanēt tabloīdu ziņu virsrakstos, apliecinot, ka ne tikai ar plikumiem, bet arī, piemēram, spalvainām padusēm iespējams nokļūt starmešu gaismās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!