Foto: DELFI

Viena no populārākajām latviešu teātra un kino aktrisēm, Dailes teātra zvaigzne Rēzija Kalniņa (attēlā) šoruden otro reizi kļuva par precētu sievu – viņa mija gredzenus ar diriģentu Aināru Rubiķi.

Lai gan pirms tam pašmāju medijos parādījās ziņas, ka Kalniņas un Rubiķa laulību ceremonija notikusi Dzimtsarakstu nodaļā, bet tagad aktrise atklājusi, kā viss noticis patiesībā - viņi apprecējušies baznīcā.

"Mums veiksmīgi izdevās noslēpties, par ko esam gandarīti, jo mūsu diena netika sabojāta, kā tā tika sabojāta daudziem citiem. Dzeltenajā presē es piedalos jau pārāk lielā "seriālā"," intervijā žurnālam Una skaidrojusi Kalniņa.

Aktrise, kura savulaik intervijās paudusi, ka ir pieņēmusi, ka viņai vairs nekad nebūs ģimenes, arī paskaidrojusi, kāpēc nolēmusi precēties.

"Tāpēc, ka mani bildināja. Jaunībā par attiecībām un laulību ir pilnīgi citi priekšstati, šķiet - nu tik būs, nu tik mēs dzīvosim laimīgi, nesaprotot, ka attiecībās jāiegulda darbs. Ārkārtīgi liels darbs," gadu gaitā pārliecinājusies aktrise, kura savulaik bija precējusies ar savu kolēģi Valdi Liepiņu.

"Pirmajā laulībā - man bija 22 gadi - es tiešām uz dzīvi skatījos ar rozā brillēm. Kā mēs visi jaunībā. Taču šobrīd tas ir apzināts solis, katrs vārds šajā laulības ceremonijā bija apzināts, saprasts, par katru vārdu es uzņēmos atbildību, apzinoties, ka cīņa ar sevi tikai sākas," žurnālam Una pastāstījusi Kalniņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!