Foto: Vida Press

Arī daudzi televīzijas skatītāji Latvijā iemīļojuši joku seriālu Visi mīl Reimondu, bet nedēļas izskaņa pienākusi ar skumju vēsti - pašnāvību izdarījis viens no mazo dvīņu atveidotājiem Saijers Svītens.

Televīzijas skatītāji Saijeru atceras kā vienu no populārā seriāla galvenā varoņa Reja Beirona dvīņu atveidotājiem - projektā viņš piedalījās kopā ar savu brāli Salivanu un māsu Madelīnu (visi trīs attēlā).

Seriāls beidzās 2005. gadā, bet pēc tam abu brāļu karjera kā aktieriem īpaši nevedās - pēdējo reizi abi publiski bijuši redzami 2010. gadā, un kopš tā laika par Svītenu brāļiem ziņu praktiski nav bijis.

Ceturtdien abu māsa savā Facebook profilā paziņojusi traģisko ziņu - Saijers 19 gadu vecumā nošāvies. Tas noticis, kad viņš viesojies pie savas ģimenes Teksasā. Pašnāvību puisis izdarījis mājas verandā.

"Šajā rītā mūsu ģimeni ir skārusi drausmīga traģēdija. Esam satriekti ziņojot, ka mūsu mīļotais brālis, dēls un draugs Saijers Svītens ir atņēmis sev dzīvību," teikts Madelīnas ziņā.

Savā paziņojumā viņa arī aicinājusi cilvēkus saviem tuviniekiem pateikt, cik ļoti viņus mīl, lai "nevienam nebūtu šaubas par to, ko viņi mums nozīmē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!