Foto: Vida Press

Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu var lepoties ar kuplu ģimeni – viņš ir tēvs trīs bērniem. Šonedēļ sportists publiskojis skaistu foto, kurā iemūžināts ar savām atvasēm.

Ronaldu ir tēvs dēlam Krištianu junioram, kuram nesen apritēja septiņi gadi. Savukārt jūnijā pasaulē nāca futbolista dvīņi, kurus iznēsāja surogātmāte.

Lai gan Ronaldu pagaidām medijiem nav sniedzis nekādus komentārus par neseno ģimenes pieaugumu, viņš mazulīšus jau atrādījis ar sociālo tīklu starpniecību.

Jūnija izskaņā sportists publiskoja dvīņu pirmo foto, bet šonedēļ Ronaldu tapis iemūžināts ģimeniskā mometuzņēmumā, kurā viņš mīļi pozē ar saviem trīs burvīgajiem bērniņiem. "Svētīts," "Instagram" tīklā publicētā kadra aprakstā vēstījis Krištianu.

Atgādinām, ka ārzemju tabloīdi no dažādiem anonīmiem informatoriem noskaidrojuši, ka nesen dzimušajiem mazuļiem – brālītim un māsiņai – doti vārdi Mateo un Eva. Tāpat kuluāros mēļo, ka tuvākajā laikā, iespējams, pasaulē nāks Ronaldu ceturtais pēcnācējs.

Zinātāji tabloīdiem izpļāpājušies, ka futbolista draudzene, 23 gadus vecā spāņu izcelsmes modele Džordžiana Rodrigesa, šobrīd esot gaidībās.

Blessed

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jul 4, 2017 at 8:45am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!