Foto: LETA/Privātais arhīvs

Jūnija izskaņā Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš gan savus sekotājus, gan nelabvēļus pārsteidza ar romantisku foto, kas lika domāt – tautas kalps saderinājies. Līgaviņas vārdu gan vīrietis džentlmeniski slēpa, bet tagad nolēmis dalīties lielajā laimē.

Pēc paziņojuma par saderināšanos Kaimiņš savu attiecību statusa maiņu nekomentēja, un daudzi vārījās ziņkārē – kas ir bijušā aktiera izredzētā.

"Delfi Izklaides" rīcībā esošā informācija liecināja, ka Kaimiņš bildinājis modeli, kluba "Coyote Fly" "face control" darbinieci un Rīgas Stradiņa universitātes psiholoģijas studenti Natāliju Bartuševiču, un tagad gan politiķis, gan modele to apstiprinājuši.

Pāris nedēļu sākuši ar statusa nomaiņu "Facebook" profilos, un Natālija savos ierakstos vairs neslēpj atbalstu Kaimiņa politiskajām aktivitātēm.

Kaimiņš savulaik bija kopā ar Dailes teātra aktrisi Kristīni Belicku, izpelnoties pašmāju teātra dzīves skandalozākā pārīša titulu. Vēlāk aktieri saistīja romantiskas attiecības ar politiķa Kārļa Leiškalna meitu, mākslinieci Dārtu, bet šī gada sākumā pajuka deputāta attiecības ar žurnālisti Paulu Muzikanti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!