Foto: F64/Privātais arhīvs

Šonedēļ pamatīgu pārsteigumu sagādāja Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, savā "Facebook" profilā ievietojot romantisku foto, kas viņa faniem, atbalstītājiem un pat ziņkārīgiem svešiniekiem lika priecāties, ka beidzot skandalozais tautas kalps ir "noenkurojies" un gatavojas kāzām.

Kamēr daļai tautas vēl sirdīs deg šaubu liesmiņas par romantiskā foto vēstījumu un tiek pat pieļauts, ka tas ir kāds neparasts jociņš lētticīgāko iznerrošanai, tūkstošiem cilvēku apsveikuši deputātu ar saderināšanos.

Protams, tiek uzdots jautājums – kas ir gredzena rotātās rociņas īpašniece?

Kā pirmā versija izskanēja "Rīga TV24" žurnālistes Paulas Muzikantes vārds, jo tieši viņa bija pēdējā publiski zināmā deputāta draudzene.

Šīs aizdomas gan Paula sarunā ar "Delfi Izklaidi" steidza kliedēt, atklājot, ka jau kopš gada sākuma viņa vairs nav kopā ar Artusu. Tāpat viņa savā "Facebook" profilā ievietojusi selfiju, kurā redzams, ka viņas zeltnesī nav gredzena.

"Paldies gan par sveicieniem, gan par līdzjūtībām, bet, nē, tā neesmu es!" vēstīts pie bildes un ierakstu papildina norāde, ka meitene par to jūtas lepna.

"Delfi Izklaides" rīcībā esoša informācija liecina, ka Kaimiņa iespējamā izredzētā varētu būt kāda krievu tautības daiļava – modele un kluba "Coyote Fly" "face controle" darbiniece Natālija Bartuševiča (attēlā zem raksta), kuru, kā liecina viņas aktivitātes sociālajos tīklos, interesē arī psiholoģija, ko pievilcīgā meitene ir studējusi Rīgas Stradiņa universitātē.

Nedz Kaimiņš, nedz Natālija "Delfi Izklaidei" iespējamās attiecības nekomentēja, visus mēģinājumus sazināties ignorējot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!