Foto: Reuters/Scanpix
Beidzot britu mediji iepriecinājuši visus tos, kuri pēdējos mēnešos satraukušies par Keitas Midltones jeb Kembridžas hercogienes Katrīnas (attēlā) pazušanu. Tapis zināms, ka prinča Viljama sieva pavisam drīz atkal atsāks pildīt oficiālos pienākumus.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, hercogienei šoruden nāksies pamatīgi iespringt. Jau vēstīts, ka pēc princeses Šarlotes piedzimšanas Keita vairākus mēnešus vairījusies no saviesīgu pasākumu apmeklēšanas, taču drīzumā viņa iekavēto atgūs ar vērienu.

Paredzēts, ka nākamajā nedēļā Keita apmeklēs bērniem un pusaudžiem ar garīgās veselības problēmām veltītu labdarības pasākumu Londonā. Savukārt 18. septembrī hercogiene kopā ar vīru un svaini princi Hariju gozēsies regbija Pasaules kausa izcīņas atklāšanas ceremonijā.

Tāpat zināms, ka hercogiene ieplānojusi apmeklēt arī vairākas regbija spēles, kas norisināsies Pasaules kausa izcīņas laikā. Savukārt oktobrī un novembrī Keita un Viljams paredzējuši doties oficiālās vizītēs uz Skotiju un Velsu.

Jau vēstīts, ka princis Viljams un Kembridžas hercogiene Katrīna maija sākumā kļuva par vecākiem savam otrajam bērniņam - meitai Šarlotei. Visu vasaru Keita vairījās no saviesīgu pasākumu apmeklēšanas, spēkus veltot bērnu audzināšanai un aprūpēšanai.

Keitas pazušana radīja pamatu runām, ka viņas un prinča Viljama starpā radušās nesaskaņas, un uzticamie karaļnama pavalstnieki izteica vēl vairākas versijas, kas varētu būt vainojas Katrīnas pēkšņajā pazušanā. Tagad, šķiet, briti beidzot var atviegloti uzelpot, un nācijas nodarbinātie prāti vismaz uz brīdi atslābt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!