Foto: DELFI

Bijusī TV dīva Anna Lieckalniņa (attēlā) turpina attālināties no gaisīgās blondīnes tēla, ar kādu savulaik bija pati sevi reprezentējusi tautai. Sieviete, kura darbu televīzijā nomainījusi pret cilvēku dziedināšanu, blondo krēpju vietā tagad izvēlas dabīga toņa vienkāršu frizūru.

5. oktobrī Lieckalniņa bija viena no viešņām Lienes Greifānes dzimšanas dienas ballītē. Dāma, kura ballītēs allaž izpelnījusies pastiprinātu fotogrāfu uzmanību sava spožā tēla dēļ, šoreiz bija sapucējusies pavisam vienkārši.

Lieckalniņa pasākumā ieradās melnā kleitiņā, uzfrišinājusi seju vien ar neuzkrītošu grimu. Lieckalniņa arī ataudzējusi savus dabīgi pelēkbrūnos matus un uz daudzo pasākumā mirdzošo blondīņu fona izskatījās kā meitene no vienkāršās tautas.

Dziedinātājas mati, kurus ierasts redzēt saveidotus elegantās lokās vai perfekti iztaisnotus, viņai brīvi krita pār pleciem, spurojoties pašmāju hipsteru iecienītajā stilā.

Lieckalniņa, kura pagājušā gada rudenī pārsteidza tautu ar paziņojumu, ka kļuvusi par Ēriksona terapijas konsultanti un pievēršas cilvēku garīgās veselības sakārtošanai, jau toreiz pauda pārliecību, ka ar laiku mainīs sabiedrībā par sevi iesakņojušos blondās TV dīvas tēlu.

Viss norāda, ka jaunā konsultante mērķtiecīgi turpina iet uz savu sapni, veidojot arī jaunu vizuālo tēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!